urang jasa

produk urang

snapback hat, cap baseball, hat cikur, cap golf, cap visor, cap LED, tilepan cap, LIPI cap, Ngabuburit cap, kaos, apron jeung saterusna.

Tentang Kami

  • parusahaan lbl

DONGGUAN SENLINBAO hat & CAP Industrial CO., LTD. didirikan dina 2002, specializing dina hat desain, produksi jeung penjualan. Tutuwuhan produksi anu lokasina di Dongguan-pabrik dunya. Ieu utamana manages dina garis na jualan kaluar-garis. Pausahaan utamana manages caps tinggi-tungtung baseball, midang hip-hop, midang golf, midang pamayang sarta topi lianna. Dina waktu nu sarua, pausahaan ogé narima ngaropéa OEM na ODM produksi industrial. Nyanghareupan kustomisasi massa, parusahaan bakal nyadiakeun solusi komprehensif pikeun ngaronjatkeun tingkat produksi. Simkuring moal gagal papanggih ekspektasi Anjeun.

Naha milih AS