Нашите услуги

нашите производи

брзо најгоре од центарот капа, бејзбол капа, спортски капа, голф капа, стакло капа, LED капа, виткање капа, кофата капа, возење велосипед капа, маици, престилки и така натаму.

за нас

  • lbl компанијата

Dongguan SENLINBAO HAT и капа INDUSTRIAL CO., LTD. е основана во 2002 година, од областа на капа дизајн, производство и продажба. Производниот погон се наоѓа во Dongguan-светот фабрика. Тоа главно се управува на on-line продажба и off-line. На компанијата главно се управува со high-end безбол капи, хип-хоп капи, голф капи, рибар, капи и други капи. Во исто време, компанијата исто така, прифати кориснички ОЕМ и ODM индустриското производство. Соочени со масовно прилагодување, компанијата ќе обезбеди сеопфатни решенија за подобрување на ниво на производство. Ние никогаш нема да успее да ги исполни вашите очекувања.

Зошто Изберете нас