kita SERVICE

produk kita

Snapback kupluk, tutup baseball, kupluk olahraga, tutup golf, tutup visor, tutup LED, lempitan tutup, ember tutup, muter tutup, T-shirts, apron lan ing.

Babagan awake dhewe

  • perusahaan lbs

DONGGUAN SENLINBAO kupluk & CAP INDUSTRIAL CO., LTD. iki diadegaké ing taun 2002, sing spesialisasine ing kupluk desain, produksi lan dodolan. Tanduran produksi dumunung ing Dongguan-pabrik donya. Iku utamané saged on-line lan dodolan off-line. Perusahaan utamané saged huruf dhuwur-mburi enggak, huruf hip-hop, huruf golf, huruf fisherman lan topi liyane. Ing wektu sing padha, perusahaan uga nampa selaras OEM lan Potongan produksi industri. Ngadhepi karo pangaturan massa, perusahaan bakal nyedhiyani solusi lengkap kanggo nambah tingkat produksi. Kita ora bakal gagal kanggo ketemu pangarepan.

Apa PILIH US